• Visites

    • 106.317 hits

MONIATOS ON TOUR (DE FRANCE)

Enguany, per primer cop i com a preàmbul de l’escapada de l’any que ve als Alps on contem amb la vostra presència, un petit escamot moniato s’adreçarà als Pereneus a veure la 17ena i 18ena etapa del Tour de França. La sortida està prevista en el Motorhome Moniato comprat a tal efecte (imagineu-vos els 6 tocinos dintre d’una caravana…!!!!!), pel dia 17 de juliol, es farà nit al bonic Col duTourmalet, per veure passar els esforçats ciclistes el dia 18 sobre les 17:00.

Un cop hagin vist passar aquests esportistes que sempre han estat a la sombra del dopatge, es desplaçaran al Col du Peyresourde, per veure’ls passar el dia 19 de juliol, sobre les 17:00.

Es veu que del catering se’n encarrega –no podia ser d’altra manera- la belleneta Fantasia. Lo Lou farà les delicies en la cuina. Lo Mando prepararà los millors tentempiéses del Pereneu, mentres que lo David s’encarregarà de preparar-se en alta muntanya per la Marató de Nova Llorc.

Està preparada una visita sorpresa en descapotable dels pijos del grup que no volen dormir en comuna hippy, que solsament vindran a desgustar los manjares de Fantasia.

OJO!!! Tot apunta que els “vampiros” passaran per la motorhome a fer-nos una visita… i s’ha nombrat al Calde per rebre’ls i representar-nos en tant bonic acte!!! Que Deu mos agafi confessats!!!!

Des d’aquí desitjem molta sort al motorhome toronja que ha d’aguantar als 6 berros durant 3 dies!

Lo Alcalde (i el Pilota)


6 Respostes

  1. Potser s`hauria d´haver fet una sortida de prova a les Torres de Sanui, on dos Moniatos van fer delicies sobre les dues rodes.

  2. emporteuse una pancarta o algo per pugue veureus quan pasin amb les cameres…

  3. La caravana del amor comença a calentar motors!

  4. aquesta caravana ja no la podran tornar a llogar , ojo la tufamenta de deu fotre .
    ja la veureu per el ebay ,com oportunitat per comprarla

  5. Se comenta en los billares que un inexperimentat conductor moniato (no l’oficial, l’altre), es va carregar part de les rodes fent trombos pel Tourmalet.
    Sol·licitem als expedicionaris més informació al respecte.

  6. Es més, estariem encantats de rebre imatges del rodicidio que va fer l’individuo…

Deixa un comentari